1. hafta |
Kalite ifadesi-Toplam kalite yönetimi esasları |
2. hafta |
Standart ve standardizasyon |
3. hafta |
TS EN ISO/IEC 17025 Standardı ve tarihsel gelişimi |
4. hafta |
Standardizasyonun yararları |
5. hafta |
Akreditasyon kavramı |
6. hafta |
Akreditasyon aşamaları |
7. hafta |
Akreditasyonun uluslararası boyutları |
8. hafta |
Bir laboratuvara akreditasyon sisteminin kurulması |
9. hafta |
Kapsamın oluşturulması |
10. hafta |
Atıf yapılan standartlar, Terimler ve tarifler |
11. hafta |
Yönetimsel Şartlar ve dokümantasyonda dikkat edilecek hususlar |
12. hafta |
İç ve Dış Kalite Kontrol Çalışmaları |
13. hafta |
Kalite kontrol kartları |
14. hafta |
Yeterlilik testleri |