|
1. hafta |
Malzeme ve Cihazların Tanıtımı |
|
2. hafta |
Tampon ve Çözelti Hazırlama |
|
3. hafta |
Basit Yöntemle DNA İzolasyonu (Soğandan) |
|
4. hafta |
Teknik Yöntemle DNA İzolasyonu: Mikroorganizma, Kültür hücreleri, Böcek |
|
5. hafta |
DNA Saflık ve Miktarının Spektrofotometrik Analizi |
|
6. hafta |
Agaroz Jel Elektroforezi ile DNA Analizi |
|
7. hafta |
Jel Fotoğrafının Analizi ve DNA Parçalarının Büyüklüklerinin Hesaplanması |
|
8. hafta |
Protein İzolasyonu: Bitkisel ve Hayvansal Doku |
|
9. hafta |
Protein Konsantrasyonunun Spektrofotometrik Analizi |
|
10. hafta |
Protein Standart Eğri Çizilmesi ve Protein Konsantrasyonu |
|
11. hafta |
Akrilamid Jel Elektroforezi ile Protein Analizi |
|
12. hafta |
Jel Fotoğraflarının Analizi ve Protein Molekül Ağırlıklarının Hesaplanması |
|
13. hafta |
Moleküler Biyolojide İmmünolojik Teknikler |
|
14. hafta |
Genel Tekrar |