|
1. hafta |
İkram ve Ağırlama ile İlgili Temel Kavramlar |
|
2. hafta |
Servis Malzemelerinin Tanıtılması ve Korunması |
|
3. hafta |
Hijyen ve Sanitasyon |
|
4. hafta |
Servis Prosedürleri: Standart Servis Şekilleri |
|
5. hafta |
Yiyecek Bilgisi |
|
6. hafta |
Yiyecek Bilgisi |
|
7. hafta |
İçecek Bilgisi |
|
8. hafta |
Bar Yönetimi |
|
9. hafta |
İçki Türleri: Alkollü İçkiler, Kokteyller, Şarap Çeşitleri, Bira Çeşitleri |
|
10. hafta |
Alkolsüz İçecekler |
|
11. hafta |
Aperatif İçkiler |
|
12. hafta |
İçecek Servisi |
|
13. hafta |
Yemekte İkram Edilen İçkiler |
|
14. hafta |
Sindirime Yardımcı İçecekler |