|
1. hafta |
Uçakta ikram ve önemi |
|
2. hafta |
İkram planlamasındaki ana faktörler |
|
3. hafta |
Kabinde kullanılan ikram malzemelerinin tanıtılması |
|
4. hafta |
Kabinde kullanılan ikram malzemelerinin tanıtılması
|
|
5. hafta |
Özel menü çeşitleri |
|
6. hafta |
Özel menü çeşitleri
|
|
7. hafta |
Yolcu niteliğine göre servis çeşitleri
|
|
8. hafta |
Kokpit servisi |
|
9. hafta |
Galey düzeni ve yemek ısıtma prosedürleri |
|
10. hafta |
Servis yaparken uyulacak kurallar |
|
11. hafta |
İçecek servisi kuralları |
|
12. hafta |
Standart servis şekilleri |
|
13. hafta |
Vergisiz ürün satışı servisi |
|
14. hafta |
Havayolu ikram menüsü örnekleri |