1. hafta |
Su Ürünleri Yetiştiriciliğinin Önemi |
2. hafta |
Su Ürünlerinde Üretim Yöntemleri |
3. hafta |
Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Problemler |
4. hafta |
Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Su ve Özellikleri |
5. hafta |
Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Kullanılan Ekipman ve Teknoloji |
6. hafta |
Sazan Kültürü |
7. hafta |
Alabalık Kültürü |
8. hafta |
Somon Kültürü |
9. hafta |
Çipura Kültürü |
10. hafta |
Levrek Kültürü |
11. hafta |
Sınav |
12. hafta |
Karides Kültürü |
13. hafta |
Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Beslenme ve Plankton Kültür Yöntemleri |
14. hafta |
Balık Hastalıkları ve Hijyen Kuralları |