1. hafta |
Su kirliliğin kaynakları;
Suda fazla olması istenmeyen maddeler |
2. hafta |
Su güvenlik planları;
İçme suyu standartları ve risk |
3. hafta |
İçme suyu standartları ve risk (devam);
İçme suyu problemleri |
4. hafta |
Su kaynakları;
Yeniden kullanım ve geri kazanım |
5. hafta |
Sularda nitrit – nitrat ve kontrolü |
6. hafta |
Sularda pestisitler ve organik mikro kirleticiler |
7. hafta |
Sularda endokrin bozucu bileşikler ve PPCP’ler;
Sularda tat ve koku |
8. hafta |
Sularda metaller |
9. hafta |
Sularda sertlik ve toplam çözünmüş katılar;
Sularda Algler ve algal toksinler |
10. hafta |
Radon ve radyoaktivite;
Patojenler |
11. hafta |
Su arıtımı ve problemler |
12. hafta |
Geri kullanımda risk değerlendirme |
13. hafta |
Dağıtım şebekesi ve sıhhi tesisattan kaynaklanan problemler |
14. hafta |
Dağıtım sisteminde patojenler |