|
1. hafta |
Mikrobiyal biyoteknoloji (fermentasyon ve biyotransformasyon |
|
2. hafta |
Mikrobiyal biyoteknoloji (fermentasyon ve biyotransformasyon |
|
3. hafta |
Moleküler tanı yöntemleri (ribotiplendirme ve yağ asidi metil esterlerinin (FAME)analizi |
|
4. hafta |
Pulsed field jel elektroforezi |
|
5. hafta |
Hücre kültürü teknikleri |
|
6. hafta |
Protein analiz Yöntemleri |
|
7. hafta |
SDS-PAGE protein teknikleri |
|
8. hafta |
SDS-PAGE protein teknikleri |
|
9. hafta |
Rekombinant DNA Üretiminde Kullanılan Temel Yöntemler (Bakteri, Bitki ve Hayvansal dokulardan DNA izolasyonu, Agaroz jel elektroforezi, Restriksiyon enzimleri ile DNAnın kesilmesi) |
|
10. hafta |
Rekombinant DNA Üretiminde Kullanılan Temel Yöntemler (Bakteri, Bitki ve Hayvansal dokulardan DNA izolasyonu, Agaroz jel elektroforezi, Restriksiyon enzimleri ile DNAnın kesilmesi) |
|
11. hafta |
Ligasyon, Transformasyon, cDNA sentezinde kullanılan yöntemler. |
|
12. hafta |
Ligasyon, Transformasyon, cDNA sentezinde kullanılan yöntemler. |
|
13. hafta |
Gen Klonlama Teknikleri ( Gen haritalamaya dayalı gen klonlama, Dizi bilgisinden hareketle gen klonlama, Transpozon işaretleme (transposon tagging) yoluyla gen klonlama) |
|
14. hafta |
Bitkilere Gen Aktarım Teknikleri ( Agrobacterium Aracılı Gen Aktarımı, Direk Gen Aktarım Yöntemleri, Partikül Bombardımanı, Polietilen Glikol Aracılı Transformasyon, Elektroporasyon, Silikon Karbit İpliklerle Transformasyon) |