|
1. hafta |
Böceklerin Genel Özellikleri ve Dünyadaki Önemi |
|
2. hafta |
Yenilebilir Böcek Grupları |
|
3. hafta |
Yenilebilir Böceklerin Tarihi ve Toplum Kültüründe Önemi |
|
4. hafta |
Yenilebilir Böceklerin Günümüzdeki Yeri ve Önemi |
|
5. hafta |
Böceklerin Modern Kullanımı, Hayvan Yemi olarak Böcekler |
|
6. hafta |
Böceklerle Beslenme ve Sağlığa Yararları |
|
7. hafta |
Yenilebilir Böceklerin Besin İçeriği ve Besin Kalitesi |
|
8. hafta |
Böcek Üretimi |
|
9. hafta |
Böceklerin Tüketime Hazırlanması, Temizlenmesi ve İşlenmesi |
|
10. hafta |
Gastronomide Böceklerin Kullanımı |
|
11. hafta |
Böcek üretiminde Çevresel Etkiler ve Gıda Güvenliği |
|
12. hafta |
Tüketici Tercihleri ve Kabul Edilebilirlik |
|
13. hafta |
Böceklerin Gıda ve Yem Olarak Kullanımına İlişkin Mevzuat ve Politikalar |
|
14. hafta |
Yenilebilir Böceklere Erişim: Satış Yerleri ve Özel Etkinlikler |