1. hafta |
Gıda kaynaklı mikrofungusların belirlenmesi ve izolasyonu
Besi ortamları ve kullanım amaçları |
2. hafta |
Hava kaynaklı mikrofungusların belirlenmesi ve izolasyonu
Besi ortamları ve kullanım amaçları |
3. hafta |
Mikrofungus Teşhis Yöntemleri
-Morfolojik Teşhis |
4. hafta |
Mikrofungus Teşhis Yöntemleri
-Kimyasal Teşhis |
5. hafta |
Yaygın mikrofungusların teşhisi
-Aspergillus spp. |
6. hafta |
Yaygın mikrofungusların teşhisi
-Penicillium spp. |
7. hafta |
Yaygın mikrofungusların teşhisi
-Talaromyces spp. |
8. hafta |
Yaygın mikrofungusların teşhisi
-Fusarium spp. |
9. hafta |
Yaygın mikrofungusların teşhisi
-Zygomycetes üyeleri, Alternaria spp., Cladosporium spp. |
10. hafta |
Mikrofungus Teşhis Yöntemleri -Moleküler Teşhis
DNA ekstraksiyonu |
11. hafta |
Mikrofungus Teşhis Yöntemleri -Moleküler Teşhis Primer seçimi ve PCR uygulamaları |
12. hafta |
Mikrofungus Teşhis Yöntemleri -Moleküler Teşhis Elektroforez uygulamaları |
13. hafta |
Mikrofungus Teşhis Yöntemleri -Moleküler Teşhis DNA sekans analizi |
14. hafta |
Mikrofungus Teşhis Yöntemleri -Moleküler Teşhis Filogenetik analizi |