|
1. hafta |
Kalite,
Kalitenin tanımı |
|
2. hafta |
Kaliteyi oluşturan temel unsurlar
Kaliteyi etkileyen faktörler
Kalite kontrolü
Kalite kontrolünün amacı |
|
3. hafta |
Kalite kontrolünün gereksinimi;
Kalite kontrol bölümü ve görevleri |
|
4. hafta |
Tahribatlı kalite kontrol yöntemleri;
Çekme, basma eğme yöntemleri |
|
5. hafta |
Tahribatsız kalite kontrol yöntemleri |
|
6. hafta |
Girdap akımları yöntemi |
|
7. hafta |
Manyetik parçacık yöntemi |
|
8. hafta |
Sıvı penetrant yöntemi |
|
9. hafta |
Ultrasonik yöntem |
|
10. hafta |
Radyografik yöntemler |
|
11. hafta |
İşletmelerde kalite kontrol laboratuvarlarına ziyaret |
|
12. hafta |
İşletmelerde kalite kontrol laboratuvarlarına ziyaret |