|
1. hafta |
Laboratuvar tanıtımı ve Organik Kimya laboratuvarında güvenlik |
|
2. hafta |
Ayırma ve Saflaştırma Teknikleri 1: Kristallendirme |
|
3. hafta |
Ayırma ve Saflaştırma Teknikleri 2: Ekstraksiyon |
|
4. hafta |
Ayırma ve Saflaştırma Teknikleri 3: Ekstraksiyon- Soxhlet |
|
5. hafta |
Ayırma ve Saflaştırma Teknikleri 4: Destilasyon |
|
6. hafta |
Genel Değerlendirme |
|
7. hafta |
Ayırma ve Saflaştırma Teknikleri 5: Kromatografi |
|
8. hafta |
Kalitatif Analiz 1: Aromatik Bileşiklerin Tanınması |
|
9. hafta |
Kalitatif Analiz 2: Aldehit ve Ketonların Tanınması |
|
10. hafta |
Kalitatif Analiz 3: Alkollerin ve Aminlerin Tanınması |
|
11. hafta |
Kalitatif Analiz 4: Aminoasitlerin Tanınması |
|
12. hafta |
Seçmeli Deneyler |
|
13. hafta |
Seçmeli Deneyler |
|
14. hafta |
Telafi Deneyleri |