| 1. hafta | Laboratuvar tanıtımı ve Organik Kimya laboratuvarında güvenlik | 
                                                        
                                | 2. hafta | Ayırma ve Saflaştırma Teknikleri 1: Kristallendirme | 
                                                        
                                | 3. hafta | Ayırma ve Saflaştırma Teknikleri 2: Ekstraksiyon | 
                                                        
                                | 4. hafta | Ayırma ve Saflaştırma Teknikleri 3: Ekstraksiyon- Soxhlet | 
                                                        
                                | 5. hafta | Ayırma ve Saflaştırma Teknikleri 4: Destilasyon | 
                                                        
                                | 6. hafta | Genel Değerlendirme | 
                                                        
                                | 7. hafta | Ayırma ve Saflaştırma Teknikleri 5: Kromatografi | 
                                                        
                                | 8. hafta | Kalitatif Analiz 1: Aromatik Bileşiklerin Tanınması | 
                                                        
                                | 9. hafta | Kalitatif Analiz 2: Aldehit ve Ketonların Tanınması | 
                                                        
                                | 10. hafta | Kalitatif Analiz 3: Alkollerin ve Aminlerin Tanınması | 
                                                        
                                | 11. hafta | Kalitatif Analiz 4: Aminoasitlerin Tanınması | 
                                                        
                                | 12. hafta | Seçmeli Deneyler | 
                                                        
                                | 13. hafta | Seçmeli Deneyler | 
                                                        
                                | 14. hafta | Telafi Deneyleri |