|
1. hafta |
Su Ürünleri Yetiştiriciliğinin Önemi |
|
2. hafta |
Su Ürünlerinde Üretim Yöntemleri |
|
3. hafta |
Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Problemler |
|
4. hafta |
Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Su ve Özellikleri |
|
5. hafta |
Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Kullanılan Ekipman ve Teknoloji |
|
6. hafta |
Sazan Kültürü |
|
7. hafta |
Alabalık Kültürü |
|
8. hafta |
Somon Kültürü |
|
9. hafta |
Çipura Kültürü |
|
10. hafta |
Levrek Kültürü |
|
11. hafta |
Sınav |
|
12. hafta |
Karides Kültürü |
|
13. hafta |
Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Beslenme ve Plankton Kültür Yöntemleri |
|
14. hafta |
Balık Hastalıkları ve Hijyen Kuralları |