|
1. hafta |
• Gıdalarda bulunan mikroorganizmalar |
|
2. hafta |
• Gıdalarda mikrobiyal gelişmeyi etkileyen iç ve dış faktörler |
|
3. hafta |
• Gıdalarda mikrobiyal gelişmeyi etkileyen iç ve dış faktörler |
|
4. hafta |
• Gıdalarda mikrobiyal gelişmeyi etkileyen iç ve dış faktörler |
|
5. hafta |
• Funguslar ve Mikotoksinler |
|
6. hafta |
• Funguslar ve mikotoksinler |
|
7. hafta |
• Funguslar ve mikotoksinler |
|
8. hafta |
• Gıda kaynaklı virüsler |
|
9. hafta |
• Gıda kaynaklı bakteriler |
|
10. hafta |
• Gıda kaynaklı parasitics. |
|
11. hafta |
• Gıda kaynaklı hastalık ve zehirlenme semptomları |
|
12. hafta |
personel hijyeni |
|
13. hafta |
• Gıdalardan örnek alma |
|
14. hafta |
• Gıdalardan örnek alma |