| 1. hafta | • Gıdalarda bulunan mikroorganizmalar | 
                                                        
                                | 2. hafta | • Gıdalarda mikrobiyal gelişmeyi etkileyen iç ve dış faktörler | 
                                                        
                                | 3. hafta | • Gıdalarda mikrobiyal gelişmeyi etkileyen iç ve dış faktörler | 
                                                        
                                | 4. hafta | • Gıdalarda mikrobiyal gelişmeyi etkileyen iç ve dış faktörler | 
                                                        
                                | 5. hafta | • Funguslar ve Mikotoksinler | 
                                                        
                                | 6. hafta | • Funguslar ve mikotoksinler | 
                                                        
                                | 7. hafta | • Funguslar ve mikotoksinler | 
                                                        
                                | 8. hafta | • Gıda kaynaklı virüsler | 
                                                        
                                | 9. hafta | • Gıda kaynaklı bakteriler | 
                                                        
                                | 10. hafta | • Gıda kaynaklı parasitics. | 
                                                        
                                | 11. hafta | • Gıda kaynaklı hastalık ve zehirlenme semptomları | 
                                                        
                                | 12. hafta | personel hijyeni | 
                                                        
                                | 13. hafta | • Gıdalardan örnek alma | 
                                                        
                                | 14. hafta | • Gıdalardan örnek alma |