|
1. hafta |
Mikrobiyolojiye giriş, Mikroorganizmaların Tanıtımı |
|
2. hafta |
Bakteriler, Mavi-Yeşil Algler |
|
3. hafta |
Funguslar, Protozoonlar, Virüsler |
|
4. hafta |
Mikroorganizmaların çevresel istekleri ve Büyüme; Monod Kinetiği ve Sayısal Ölçümler |
|
5. hafta |
Mikrobiyal Kontrol, fiziksel ve kimyasal yöntemler |
|
6. hafta |
Mikrobiyal ekosistemler |
|
7. hafta |
Su ve atıksu mikrobiyolojisi |
|
8. hafta |
Arıtma sistemleri ve mikrobiyal arıtım |
|
9. hafta |
Hava ve toprak mikrobiyolojisi, Katı atıkların arıtılmasında biyolojik sistemler |
|
10. hafta |
Endüstriyel mikrobiyoloji, fermentasyon ve yöntemleri |
|
11. hafta |
Biyoremediyasyon, Ksenobiyotikler, Kemoterapotikler |
|
12. hafta |
Tek hücre proteini, Biyogaz |