1. hafta |
Yağ hammaddeleri: Bitkisel yağ kaynakları |
2. hafta |
Hayvansal yağ kaynakları, mineral yağ kaynakları |
3. hafta |
Esansiyel yağlar ve üretimi |
4. hafta |
Sabit yağlar |
5. hafta |
Yağlı tohumlar |
6. hafta |
Yağlı tohumlar |
7. hafta |
Yağlı tohumların depolanması, temizlenmesi |
8. hafta |
Yağlı tohumların şartlandırılması ve boyutlandırılması |
9. hafta |
Yağ elde etme yöntemleri: Mekanik presleme |
10. hafta |
Çözücü ekstraksiyonu |
11. hafta |
Ham yağ rafinasyonu: Kimyasal rafinasyon |
12. hafta |
Rafinasyon |
13. hafta |
Yapıskan madde giderme, renkli madde giderme, donar madde giderme, |
14. hafta |
Yemeklik yağ kalitesi, atık yağ değerlendirme |