1. hafta |
İkram ve Ağırlama ile İlgili Temel Kavramlar |
2. hafta |
Servis Malzemelerinin Tanıtılması ve Korunması |
3. hafta |
Hijyen ve Sanitasyon |
4. hafta |
Servis Prosedürleri: Standart Servis Şekilleri |
5. hafta |
Yiyecek Bilgisi |
6. hafta |
Yiyecek Bilgisi |
7. hafta |
İçecek Bilgisi |
8. hafta |
Bar Yönetimi |
9. hafta |
İçki Türleri: Alkollü İçkiler, Kokteyller, Şarap Çeşitleri, Bira Çeşitleri |
10. hafta |
Alkolsüz İçecekler |
11. hafta |
Aperatif İçkiler |
12. hafta |
İçecek Servisi |
13. hafta |
Yemekte İkram Edilen İçkiler |
14. hafta |
Sindirime Yardımcı İçecekler |