Eskişehir Teknik Üniversitesi Eskişehir Teknik Üniversitesi
  • Kurumsal
  • Akademik Programlar
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • English
Program Hakkında Eğitim Amaçları Program Yeterlilikleri (Çıktıları) Dersler - AKTS Kredileri Alan Yeterlilikleri Ders - Prog. Yeterlilik İlişkileri Alan & Prog. Yeterlilik İlişkileri Ders - Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları İlişkisi
  • Fen Fakültesi
  • Fizik Bölümü
  • Dersler - AKTS Kredileri
  • Bilim ve Yemek
  • Öğrenme Çıktıları
  • Tanıtım
  • Öğrenme Çıktıları
  • Program Çıktılarına Katkısı
  • Öğrenme Çıktısının Program Çıktılarına Katkısı

  • Bilim ve yemeği açıklayabilir.
  • Temel kavramları anlatır.
  • Yemek ile bilim arasındaki bağlantıları örneklendirir.
  • Yemek akımlarını inceler.
  • Yemek, lezzet ve duyuları benimser.
  • Tat, koku ve lezzet konularına odaklanır.
  • Doku, viskozite, esneklik konularını açıklar.
  • Temek mutfak tekniklerini araştırır, örnekler verir.
  • Temel bilimler ve yemek pişirme ilişkisini kurabilir.
  • Tuz, yağ, asit ve ısının gıdaya etkilerini anlatır.
  • Deneysel yemek hazırlama mantığını kavrar
  • Fermentasyon, karamelizasyön, emülsifikasyon ve difüzyon ile yemek ilişkisini tartışır.

  • Kurumsal
  • İsim ve Adres
  • Akademik Takvim
  • Yönetim Kadrosu
  • Kurum Hakkında
  • Akademik Programlar
  • Genel Kabul Şartları
  • Önceki Öğrenmenin Tanınması
  • Kayıt İşlemleri
  • AKTS Kredi Sistemi
  • Akademik Danışmanlık
  • Akademik Programlar
  • Doktora / Sanatta Yeterlik
  • Yüksek Lisans
  • Lisans
  • Önlisans
  • Açık ve Uzaktan Eğitim Sistemi
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Şehirde Yaşam
  • Konaklama
  • Beslenme Olanakları
  • Tıbbi Olanaklar
  • Engelli Öğrenci Olanakları ı
  • Sigorta
  • Maddi Destek
  • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Öğrenim Olanakları
  • Uluslararası Programlar r
  • Değişim Öğrencileri için Pratik Bilgiler
  • Dil Kursları
  • Staj
  • Sosyal Yaşam ve Spor Olanakları
  • Öğrenci Kulüpleri