|
1. hafta |
Gıda kaynaklı mikrofungusların belirlenmesi ve izolasyonu
Besi ortamları ve kullanım amaçları |
|
2. hafta |
Hava kaynaklı mikrofungusların belirlenmesi ve izolasyonu
Besi ortamları ve kullanım amaçları |
|
3. hafta |
Mikrofungus Teşhis Yöntemleri
-Morfolojik Teşhis |
|
4. hafta |
Mikrofungus Teşhis Yöntemleri
-Kimyasal Teşhis |
|
5. hafta |
Yaygın mikrofungusların teşhisi
-Aspergillus spp. |
|
6. hafta |
Yaygın mikrofungusların teşhisi
-Penicillium spp. |
|
7. hafta |
Yaygın mikrofungusların teşhisi
-Talaromyces spp. |
|
8. hafta |
Yaygın mikrofungusların teşhisi
-Fusarium spp. |
|
9. hafta |
Yaygın mikrofungusların teşhisi
-Zygomycetes üyeleri, Alternaria spp., Cladosporium spp. |
|
10. hafta |
Mikrofungus Teşhis Yöntemleri -Moleküler Teşhis
DNA ekstraksiyonu |
|
11. hafta |
Mikrofungus Teşhis Yöntemleri -Moleküler Teşhis Primer seçimi ve PCR uygulamaları |
|
12. hafta |
Mikrofungus Teşhis Yöntemleri -Moleküler Teşhis Elektroforez uygulamaları |
|
13. hafta |
Mikrofungus Teşhis Yöntemleri -Moleküler Teşhis DNA sekans analizi |
|
14. hafta |
Mikrofungus Teşhis Yöntemleri -Moleküler Teşhis Filogenetik analizi |