1. hafta |
Endüstriyel Mikrobiyolojiye Giriş |
2. hafta |
Endüstriyel Mikroorganizmalar |
3. hafta |
Fermentasyon Besiyeri;
Fermentasyon Sistemleri |
4. hafta |
Fermentasyon Sonrası İşlemler |
5. hafta |
Tek Hücre Proteini Üretimi |
6. hafta |
Ekmek Mayası Üretimi |
7. hafta |
Mikroorganizmalarla Etil Alkol Üretimi |
8. hafta |
Antibiyotik Üretimi |
9. hafta |
Enzim Üretimi |
10. hafta |
Vitamin Üretimi; Aminoasitlerin Üretimi |
11. hafta |
Mikrobiyal Yolla Sitrik Asit Aseton - bütanol, İzopropanol Bütürik Asit ve Diğer Organik Asitlerin Üretimi |
12. hafta |
Mikrobiyal Biyogaz Üretimi |
13. hafta |
Hidrojen Üretimi |
14. hafta |
Mikrobiyal İnsektisitler |