1. hafta |
• Gıdalarda bulunan mikroorganizmalar |
2. hafta |
• Gıdalarda mikrobiyal gelişmeyi etkileyen iç ve dış faktörler |
3. hafta |
• Gıdalarda mikrobiyal gelişmeyi etkileyen iç ve dış faktörler |
4. hafta |
• Gıdalarda mikrobiyal gelişmeyi etkileyen iç ve dış faktörler |
5. hafta |
• Funguslar ve Mikotoksinler |
6. hafta |
• Funguslar ve mikotoksinler |
7. hafta |
• Funguslar ve mikotoksinler |
8. hafta |
• Gıda kaynaklı virüsler |
9. hafta |
• Gıda kaynaklı bakteriler |
10. hafta |
• Gıda kaynaklı parasitics. |
11. hafta |
• Gıda kaynaklı hastalık ve zehirlenme semptomları |
12. hafta |
personel hijyeni |
13. hafta |
• Gıdalardan örnek alma |
14. hafta |
• Gıdalardan örnek alma |