|
1. hafta |
Atomik absorpsiyon spektroskopisinin temel prensipleri |
|
2. hafta |
Atomik absorpsiyon spektroskopisinin temel prensipleri |
|
3. hafta |
Gıdalarda atomik absorpsiyon spektroskopisinin bazı uygulamaları: Çayda bakır ve nikel metallerinin kantitatif tayini |
|
4. hafta |
Gıdalarda atomik absorpsiyon spektroskopisinin bazı uygulamaları: Meyva sularında kalsiyum, magnezyum ve sodyum metallerinin kantitatif tayini |
|
5. hafta |
Gıdalarda atomik absorpsiyon spektroskopisinin bazı uygulamaları: Sütte kalsiyum, magnezyum, sodyum ve potasyum metallerinin kantitatif tayini |
|
6. hafta |
Eczacılıkta atomik absorpsiyonun bazı uygulamaları: Kozmetik ürünlerindeki kurşunun kantitatif tayini |
|
7. hafta |
Vitamin B12'deki kobalt metalinin kantitatif tayini |
|
8. hafta |
Soğuk buhar yöntemi ile civa analizi |
|
9. hafta |
Birada kobalt metalinin kantitatif tayini |
|
10. hafta |
Atomik absorpsiyonun bazı endüstriyel uygulamaları: Tekstil kumaşlarında bakırın kantitatif tayini |
|
11. hafta |
Atomik absorpsiyonun bazı endüstriyel uygulamaları: Gübredeki potasyumun kantitatif tayini |
|
12. hafta |
Atomik absorpsiyon spektroskopisi ile deniz suyundaki metallerin analizi |
|
13. hafta |
Atomik absorpsiyon spektroskopisi ile içme sularındaki metallerin analizi |
|
14. hafta |
Atomik absorpsiyon spektroskopisi ile çeşme sularındaki metallerin analizi |