1. hafta |
Karbonhidratların Genel Tanımlama Reaksiyonları |
2. hafta |
Nişastanın Hidrolizi |
3. hafta |
-Proteinlerin Denatürasyonu ve Deproteinizasyon |
4. hafta |
İzoelektrik Nokta Tayini |
5. hafta |
Exam and make-up |
6. hafta |
Gliserolün Dehidratasyonu ile Akrolein Oluşumu |
7. hafta |
Oleik Asite İyotun Bağlanması |
8. hafta |
Kolesterolün Salkowski Yöntemiyle Tanımlanması |
9. hafta |
Bradford Yöntemiyle Protein Tayini |
10. hafta |
Hücre Yapısının İncelenmesi |
11. hafta |
Bitkisel Kaynaktan DNA İzolasyonu |
12. hafta |
Agaroz Jel Elektroforez ile DNA Tayini |
13. hafta |
Enzim-Substrat İlişkisi |
14. hafta |
Aminoasitlerin Tanınma Reaksiyonları |