1. hafta |
Gıdaların Kimyasal Bileşimi: Su, aminoasitler, proteinler, enzimler, yağlar, karbonhidratlar, vitaminler ve mineraller |
2. hafta |
Aroma Bileşikleri; Gıda katkıları;Gıdalarda Kontaminasyon |
3. hafta |
Süt ve Günlük Ürünler; Yumurta, Et ve Balık |
4. hafta |
Yemeklik Yağlar: Hayvansal ve bitkisel yağlar |
5. hafta |
Tahıl ve Tahıl Ürünleri |
6. hafta |
Bakliyatlar |
7. hafta |
Sebze ve Sebze Ürünleri |
8. hafta |
Meyve ve Meyve Ürünleri |
9. hafta |
Şekerler: Şeker alkolü ve bal |
10. hafta |
Alkollü İçecekler; Kahve, Çay, Kakao |
11. hafta |
Baharatlar; Tuz ve Sirke |
12. hafta |
İçme Suları: Mineral ve doğal içme suları |
13. hafta |
Gıda Bileşim, Kalite ve Güvenlik Kontrolleri; Gıda Muhafaza Teknikleri |
14. hafta |
Uluslararası Gıda Kanunları; Avrupa, Amerika ve Türk Gıda Kodeksleri.
|